8. Međunarodni gospodarsko-znanstveni skup o ribarstvu
Prezentacije:
- Božić: Stanje slatkovodne akvakulture Republike Hrvatske
- Filić: Grupacija akvakulture
- Jahutka: Projekt Riba Hrvatske-"Jedi što vrijedi"
- Valić: Stanje i mogućnosti akvakulture u Republici Hrvatskoj
- Galović: Nutritivna vrijednost ribljeg mesa
- Pavić: Utjecaj prehrambenih lipida na lipidni metabolizam riba
- Čulin: Sadržaj hranjivih tvari i masnih kiselina u mesu konzumnog šarana iz ekstenzivnog, poluintenzivnog i intenzivnog sustava uzgoja
- Ćirković: Usporedni prikaz kvalitete šaranskih riba
- Župan: Mogućnost obogaćivanja ribljeg mesa n-3 masnim kiselinama
- Glamuzina: Ribe i školjke kao afrodizijak-mitovi, legende i znanstvena utemeljenost potencijalnog djelovanja plodova mora
- Matić-Skoko: Zdravi pristup zdravoj hrani iz zdravog mora Valoriziranje ribe koja potječe iz zaštićenog morskog područja
- Župan: Vodič za dobru proizvođačku praksu Uzgoj toplovodnih vrsta riba
- Piria: Ekološki uzgoj ciprinida
- Ljubojević: Utjecaj različitih čimbenika na randman ciprinida
- Pavličević: Fauna riba Ramskog jezera pred obnavljanjem-Izazovi i perspektive
- Treer: Analiza podataka ribolova na Savi i Dunavu
- Ćaleta: Endemske vrste riba Republike Hrvatske; ugroženost i problemi njihove zaštite
- Katavić: Životni stil Plovoperajne tune u Jadranu s posebnim osvrtom na interakciju s ulovom sitne plave ribe
- Franičević: Stavovi potrošača ribe u RH prema ribi porijeklom iz uzgoja - poseban osvrt na utjecaj regionalne pripadnosti