Vrijeme održavanja: 03.07.2018. - 04.07.2018.

Objavljeno: 27. 06. 2018. , Ažurirano: 11. 07. 2018.

Županijska komora Zadar sudjelovat će 3. i 4. srpnja na 2. sastanku upravljačkog odbora EU projekta 4helix+, koji će se održati u Lisabonu (Portugal) na Lusófona Sveučilištu u Lisabonu.

Na dvodnevnom će sastanku, uz predstavnike ŽK Zadar, sudjelovati predstavnici partnerskih institucija iz Italije, Grčke, Albanije, Španjolske, Francuske i Portugala kako bi raspravili o aktivnostima odrađenim od prvog projektnog sastanka u Rimu te o važnim nadolazećim aktivnostima. Uz predstavnike partnerskih institucija, na sastanku će sudjelovati i vanjski suradnici, stručnjaci za plavu ekonomiju / plavi rast.

Pred partnerstvom je važno razdoblje u provedbi projekta u kojem se planiraju organizirati: plavi kampovi za trening, regionalni infodani, poziv za iskaz interesa pružatelja znanja, cyber-kutak, inovativni vaučer poziv te važan brokerski događaj u Zadru, gdje će prisutni biti svi partneri te odabrani pružatelji znanja i plavi MMSP-ovi / STARTUP-ovi 8 MED područja uključenih u projekt.

Projekt 4helix+ je na početku svog provedbenog razdoblja koje je započelo 1. veljače 2018. godine, a završava 3. srpnja 2020. godine. Ukupni je proračun projekta 2.193.983,75 eura. Projekt se sufinancira iz ERDF i IPA II fonda, programa Interreg Mediterranean.

Program sastanka nalazi se u pratećim dokumentima, a više o aktivnostima projekta možete potražiti u web-rubrici ŽK Zadar posvećenoj projektu 4helix+.