Prezentacije:

  1. Božić: Stanje slatkovodne akvakulture u Republici Hrvatskoj
  2. Jahutka: Lokalne akcijske grupe u ribarstvu
  3. Glamuzina: Hrvatska marikultura u EU - konkurencija i perspektive
  4. Marković: Šaran – riba korištena za ishranu europskog stanovništva u prošlosti ili šansa za razvoj slatkovodnog ribarstva u budućnosti
  5. Stanković: Komparativna analiza rasta šarana kod uzgoja u tankovima uporabom peletirane i ekstrudirane hrane
  6. Jovanović: Utjecaj probiotika na proizvodnju mlađi jednomjesečnog šarana
  7. Adamek: Macroinvertebrate Assemblages of Fish Pond Littoral in Response to Habitat Quality and Management Measures
  8. Pavić: Kontrola algi u ribnjacima dodatkom ječmene slame
  9. Ćirković: Kvaliteta mesa linjaka u različitim uvjetima proizvodnje
  10. Gavrilović: Promjena kvalitete i trajnosti ohlađene svježe ribe i ribljih proizvoda u ovisnosti o temperaturi skladištenja i načinu pakiranja
  11. Jug-Dujaković: Korištenje specifičnosti akvakulturne proizvodnje u modernom marketingu
  12. Dulčić: Ranjivost sektora ribarstva na klimatske promjene: nekoliko slučajeva iz Hrvatske
  13. Gjurčević: Uvoz šarana, nove - stare opasnosti
  14. Kapetanović: Bakteriološka kvaliteta ribe iz rijeke Save: izolacija i karakterizacija Staphylococcus Aureus iz tkiva klena (Squalius Cephalus)
  15. Milošević: Myxobolus Encephalicus kod matičnih riba i mlađi šarana
  16. Vardić-Smrzlić: Molekularna karakterizacija ličinki anisakisa (Anisakidae) iz riba u Jadranskom moru
  17. Bukvić: Živa u tkivima riba delte rijeke Neretve
  18. Valić: Praćenje zdravstvenog stanja ribe u uzgoju na Jadranu
  19. Treer: Koegzistencija rekreativnog i gospodarskog ribolova u Republici Hrvatskoj
  20. Tutman: Ihtiofauna močvare Hutovo blato (donji tok rijeke Neretve, Bosna i Hercegovina); status i ugroženost
  21. Vukić: Genetic Diversity of the North Mediterranean Populations of Chondrostoma (Cyprinidae)