Vrijeme održavanja: 11.03.2020.

Objavljeno: 22. 01. 2020. , Ažurirano: 10. 03. 2020.

HGK – Županijska komora Split na inicijativu svojih grupacija i sekcija nautičkog turizma te u suradnji s turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije planira organizirati predstavljanje nautičke turističke ponude srednje Dalmacije u švedskoj prijestolnici Stockholmu.

Predviđeno je održavanje radionice koja bi se sastojala od predstavljanja nautičkog turizma srednje Dalmacije te organiziranje direktnih poslovnih razgovora predstavnika dalmatinskih tvrtki (čarter, ronilački centri i turistički brodari) s tamošnjim partnerima, specijaliziranima za nautički sektor u Skandinaviji.

Planirani termin radionice je 11. ožujka, budući da se od 7. do 15. ožujka u Stockholmu održava veliki nautički sajam Allt for Sjon, s oko 400 izlagača i 70.000 posjetitelja specijaliziranih za nautički sektor.

HGK – Županijska komora Split i suorganizatori bi snosili troškove organizacije sastanaka, a sudionici svoje putne, smještajne i ostale osobne troškove.

Izvješća sa sličnih delegacija, koje je ŽK Split za dionike turističkog sektora organizirala u studenom prošle godine, u Amsterdamu i Parizu, a pokazale su se vrlo uspješnima, možete pogledati ovdje i ovdje.

Zainteresirani za sudjelovanje u delegaciji mogu se javiti u ŽK Split, kontakt-osoba je Nataša Bušić, Odsjek za turizam ŽK Split, tel. 021/321-118.