Vrijeme održavanja: 23.09.2020.

Objavljeno: 28. 08. 2020. , Ažurirano: 22. 09. 2020.

Izborna sjednica Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK 

Obavijest o zaprimljenim kandidaturama i popis prijavljenih članica HGK s pravom glasa

Objavljen je popis zaprimljenih kandidatura za predsjednika Udruženja i članove Izvršnog odbora i Vijeća Udruženja te popis prijavljenih članica HGK za izbornu sjednicu  s pravom glasa. Liste se nalaze u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Pozivamo vas na izbornu sjednicu Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK, koja će se održati u srijedu, 23. rujna 2020. godine u 12:00 sati u hotelu Westin (Kristalna dvorana), Kršnjavoga 1, Zagreb. Prijava sudionika izborne sjednice Udruženja drvno-prerađivačke industrije započet će u 10:00 sati.

Za izbornu sjednicu predložen je sljedeći:

DNEVNI RED
1. Uvod u izbornu sjednicu
2. Usvajanje Poslovnika o radu Udruženja
3. Predstavljanje kandidata za predsjednika Udruženja drvno-prerađivačke industrije
4. Izbor tijela Udruženja drvno-prerađivačke industrije
5. Objava rezultata glasanja
6. Obraćanje novog predsjednika Udruženja drvno-prerađivačke industrije.

Nacrt Poslovnika Udruženja drvno-prerađivačke industrije nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

SUDJELOVANJE NA IZBORNOJ SJEDNICI
Na izbornoj sjednici s pravom glasa može sudjelovati isključivo jedan predstavnik tvrtke - člana Udruženja koji se prethodno prijavio putem on-line OBRASCA ZA PRIJAVU. Prijave se zaprimaju najkasnije do četvrtka, 17. rujna, do 16:00 sati.
U slučaju da predstavnik tvrtke - člana Udruženja koji se prethodno prijavio ne može prisustvovati sjednici, kao zamjena na sjednici može sudjelovati ovlaštena osoba tvrtke - člana Udruženja ili opunomoćena osoba tvrtke – člana Udruženja (punomoć ne treba ovjeravati kod javnog bilježnika već se ovjerava potpisom i pečatom ovlaštene osobe u tvrtki – članu Udruženja). Punomoć se predaje stručnoj službi HGK, na ulazu u Kongresnu dvoranu, prije početka izborne sjednice. OBRAZAC PUNOMOĆI nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

KANDIDATURE ZA PREDSJEDNIKA I TIJELA UDRUŽENJA
KANDIDACIJSKI OBRAZAC dostupan je u pratećim dokumentima na ovoj stranici. KANDIDACIJSKI OBRAZAC potpisuje ovlaštena osoba tvrtke – člana Udruženja. Ovjereni i skenirani dokument - KANDIDACIJSKI OBRAZAC dostavlja se na adresu elektroničke pošte: drvna-industrija@hgk.hr najkasnije do četvrtka, 17. rujna, do 16:00 sati. Uz kandidaturu za predsjednika Udruženja potrebno je dostaviti plan rada Udruženja te životopis kandidata.
Za sva pitanja o izbornoj sjednici, molimo da se obratite stručnoj službi HGK - Mariji Zeljko (tel.: 01/4561-700; e-mail: mzeljko@hgk.hr) i Božici Marković (tel.: 01/4561-649; e-mail: bmarkovic@hgk.hr).