Vrijeme održavanja: 19.03.2020.

Objavljeno: 05. 03. 2020. , Ažurirano: 12. 03. 2020.

 

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Pozivamo vas na edukaciju Brendiranje hrvatskih proizvoda i usluga Znakovima kvalitete HGK, koje će se održati u četvrtak, 19. ožujka, u 11.30 u hotelu Argosy (dvorana Karaka), na Babinu Kuku.

Predavanje će u sklopu edukativnog dijela 17. Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog podzetništva održati Tomislav Relja iz Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Predstavit će projekt financiranja znakova kvalitete koji Hrvatska gospodarska komora provodi u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, a namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Projektom je HGK osigurala gospodarskim subjektima mogućnost financiranja postupka stjecanja znakova kvalitete HGK bez dodatnih financijskih ulaganja radi jačanja njihove prepoznatljivosti i podizanja konkurentnosti.

Prijaviti se možete prijavnicom u nastavku teksta do 18. ožujka.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom otklanjanju.