Objavljeno: 27. 02. 2020. , Ažurirano: 07. 04. 2020.

Zbog širenja koronavirusa u Hrvatskoj i susjednim zemljama te mogućim utjecajima novonastale situacije na domaće gospodarstvo, Hrvatska gospodarska komora pokrenula je stranicu na kojoj možete doznati najnovije preporuke i upute za gospodarstvenike u vezi sa zarazom koronavirusom.

Od 1. travnja je dostupan sustav e-Propusnice koji omogućuje jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani. Kako do e-Propusnice za poslodavce saznajte OVDJE.

KONTAKTI ŽUPANIJSKIH STOŽERA

Kontaktne informacije Županijskih stožera civilne zaštite

MJERE ZA POMOĆ - pogledajte koje su mjere dostupne za pomoć gospodarstvu

PRELAZAK GRANICE - informacije o prekograničnom kretanju roba i ljudi

TRANSPORT - na ovoj stranici pronađite sve informacije bitne za prijevozničku djelatnost

POLJOPRIVREDA - najvažnije informacije za poljoprivrednike

RADNI ODNOSI - informacije o radnim obvezama i odnosima u vrijeme koronavirusa

OBUSTAVA RADA I ZABRANE KRETANJA

PRIOPĆENJA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE 

Pogledajte ostala priopćenja

OSTALE INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE – na ovom mjestu pronaći ćete razne informacije vezane uz uvjete poslovanja u vremenu koronavirusa. Od rokova objave financijskih izvješća do načina održavanja pogreba

Prateći dokumenti:

 

Želite li nam poslati primjedbu u vezi s poteškoćama u poslovanju zbog bolesti COVID-19, pošaljite nam je obrascem u nastavku.

Od Nacionalnog stožera civilne zaštite RH zatražit ćemo odgovor te vam ga dostaviti u najkraćem mogućem roku, a odgovore za koje procijenimo da bi mogli biti zanimljivi većem broju poduzetnika, objavit ćemo na ovim stranicama poštujući anonimnost tvrtki i osoba koje su postavile pitanje.