Vrijeme održavanja: 23.10.2018. - 24.10.2018.

Objavljeno: 18. 10. 2018. , Ažurirano: 31. 10. 2018.

U sklopu projekta ECO-NautiNET u HGK - ŽK Pula, 23. i 24. listopada (utorak i srijeda) u 10 sati održat će se trening za tzv. brokere, na kojem će sudjelovati predstavnici svih partnera projekta. Riječ je o predstavnicima partnera iz šest zemalja sudionika projekta - Albanije, Grčke, Italije, Slovenije i Hrvatske. 

Kako je glavni cilj projekta jačanje međusektorske suradnje u nautičkom sektoru, uloga brokera u projektu je pružanje podrške u stvaranju, održavanju i razvoju poslovne mreže. 

Na sastanku će se raspravljati o funkcionalnosti mrežne platforme ECO-NautiNET koja se razvija u sklopu projekta, a posebna pažnja posvetit će se mogućnosti umrežavanja u informacijskom dobu - digitalno umrežavanje, teorija umrežavanja i dr.

Edukacija se održava u sklopu EU projekta Podrška malim i srednjim poduzećima nautičkog sektora Jadransko-jonske regije — ECO-NautiNET. Riječ je o projektu br. 398 koji je u sklopu INTERREG ADRION programa transnacionalne suradnje sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i IPA sredstava (IPA II). Dodatne informacije o projektu dostupne su OVDJE.