Vrijeme održavanja: 04.11.2021.

Objavljeno: 25. 10. 2021. , Ažurirano: 03. 11. 2021.

HGK i KOIMA (eng. Korea Importers Association, udruženje korejskih uvoznika) organiziraju poslovne razgovore hrvatskih izvoznika i predstavnika KOIMA-e u četvrtak, 4. studenoga, u 13 sati, u dvoranama Zrinjevac/Tuškanac u zagrebačkom hotelu Westin, na adresi Izidora Kršnjavoga 1.

Predstavnici KOIMA-e su zainteresirani za sastanke s hrvatskim proizvođačima hrane, pića, vina, kozmetike, robe široke potrošnje, namještaja, elektroničkih uređaja, uređaja visoke tehnologije (hi-tech) i drugih proizvoda, a cilj sastanaka je promocija hrvatskih proizvoda kako bi im pronašli uvoznika u Republiku Koreju.

U izaslanstvu KOIMA-e su Kwang-Hee Hong, predsjednik KOIMA-e, Yun-soo Park, potpredsjednik KOIMA-e, Helen Kim, predsjednica KOIMA-inog Odbora za promociju trgovine, i J. H. Jough, generalni direktor KOIMA-e. Predstavnici udruženja također posjeduju i svoje tvrtke za uvoz.

Uz to, predstavnici KOIMA-e zatražili su od hrvatskih tvrtki da im prilikom sastanaka uruče kataloge svojih proizvoda i uzorke (ako je moguće), koje će izložiti u prostorijama KOIMA-e u Koreji kako bi se i druge tvrtke mogle upoznati s hrvatskim proizvodima.

Ako ste zainteresirani za sastanak s predstavnicima KOIMA-e, prijaviti se možete obrascem u nastavku, najkasnije do petka, 29. listopada.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći preliminarni program događanja.

S obzirom na ograničeni broj mjesta te potrebom da KOIMA prihvati razgovore s pojedinim tvrtkama, postoji mogućnost da se svim tvrtkama ne odobri sudjelovanje na B2B razgovorima, o čemu će hrvatske tvrtke biti na vrijeme informirane.

Dodatne informacije možete dobiti u Sektoru za međunarodne poslove HGK od Ante Perice (tel.: 01/456 1788, e-mail: aperica@hgk.hr)