Vrijeme održavanja: 05.11.2020. - 10.11.2020.

Objavljeno: 11. 02. 2020. , Ažurirano: 28. 02. 2020.

Održavanje događanja podložno je promjenama s obzirom na aktualnu situaciju s virusom korona. Dio weba HGK na kojem možete doznati najnovije preporuke za gospodarstvenike u vezi zaraze virusom korona i prijaviti problem dostupan je OVDJE

 

Treći Kineski međunarodni uvozni sajam (3rd China International Import Expo) održat će se od 5. do 10. studenoga 2020. godine u Šangaju.

Hrvatska gospodarska komora trenutno ispituje interes hrvatskih članica za sudjelovanje na sajmu.

Cilj je sajma pružiti nove mogućnosti zemljama širom svijeta za proširenje izvoza u Kinu te stvoriti platformu za suradnju država i tvrtki koje se bave međunarodnom trgovinom i razmjenom poslovnih prilika.

I ove će godine na više od 360.000 četvornih metara izložbenog prostora šangajskog National Exhibition and Convention Centera izlagači izlagati po kategorijama proizvoda u osam hala:

  • Usluge (Trade in Services)
  • Automobili (Automobile)
  • Inteligentna industrija i ICT (Intelligent Industry and Information Technology)
  • Roba široke potrošnje (Consumer Goods)
  • Medicinska oprema i proizvodi za zdravlje (Medical Equipment & Health Care Products)
  • Hrana i poljoprivredni proizvodi (Food and Agricultural Products).

 

Više informacija o sajmu te pojedinim područjima izložbenog prostora možete pronaći u pratećim dokumentima.

Cijena najma standardnog izložbenog štanda iznosi 3.000 američkih dolara za 9 m², odnosno 300 američkih dolara po metru četvornom za prazan prostor, ali pritom je minimum prostora koji se treba zauzeti 36 m².

Hrvatska gospodarska komora razmatra organiziranje zajedničkog sudjelovanja na sajmu u paviljonu Hrana i poljoprivredni proizvodi (Food and Agricultural Products), stoga ako ste zainteresirani, ljubazno molimo da popunite navedeni upitnik iskaza interesa, najkasnije do 28. veljače.

Popunjavanjem obrasca ne obvezujete se na sudjelovanje (za konačnu potvrdu dodatno ćemo vas kontaktirati), već ispitivanjem interesa određujemo mogućnost organiziranje zajedničkog sudjelovanja.

Ako ste zainteresirani za individualno izlaganje na sajmu, možete se izravno prijaviti putem službene internetske stranice sajma: CIIE 2020, no svejedno vas molimo da popunite navedeni obrazac kako bismo vas imali u evidenciji te pomogli pri registraciji i komunikaciji s kineskom stranom.