Vrijeme održavanja: 15.04.2020.

Poslovni forum održat će se na marginama sljedećeg sastanka šefova Vlada zemalja srednje i istočne Europe i Kine u Pekingu u travnju 2020.

Narodna Republika Kina ove je godine domaćin devetog sastanka šefova Vlada Kine i 17 zemalja srednje i istočne Europe – Kina + 17.

Summit predsjednika vlada održat će se sredinom travnja 2020. u Pekingu, a na marginama političkih sastanaka Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine (MOFCOM) u suradnji s drugim kineskim ministarstvima i Bank of China organizira 10. poslovni forum za poduzetnike iz Kine i 17 europskih zemalja – The 10th Business Forum of Central and Eastern European Countries & China koji će se održati u srijedu, 15. travnja 2020. u Pekingu na nekoliko lokacija. Točne lokacije događanja bit će objavljene ubrzo.

Poslovni forum sastojat će se od ceremonije otvaranja te četiriju paralelnih tematskih foruma. Tijekom otvorenja i pojedinih panel-rasprava okupljenima će se obratiti visoki državni dužnosnici Kine i 17 zemalja te će se na panelima raspravljati o temama trgovinske i investicijske suradnje, financijske suradnje, suradnje u području znanstvenih i tehnoloških inovacija te suradnje malih i srednjih poduzeća. Nacrt programa događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima.

Radni jezici će biti kineski i engleski uz simultani prijevod.

Prijave za sudjelovanje na 10. poslovnom forumu Kine i 17 zemalja srednje i istočne Europe provodit će se putem službene kineske stranice koja će, prema posljednjim informacijama, biti otvorena sredinom veljače. Prijave za sudjelovanje bit će otvorene do 10. ožujka.

Tijekom foruma održat će se i individualni poslovni razgovori kineskih i europskih tvrtki u organizaciji Bank of Chinana o suradnji malih i srednjih poduzeća. Pozivno pismo Bank of China s više detalja o događanju i mogućnostima sufinanciranja sudjelovanja možete preuzeti u pratećim dokumentima.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na poslovnom forumu i B2B sastancima u organizaciji Bank of China da interes iskažu popunjavanjem obrasca u nastavku teksta kako bismo sve zainteresirane pravovremeno mogli obavijestiti o svim potrebnim koracima u službenoj prijavi za sudjelovanje (uključujući i proces prijave za izradu vize za Kinu) kad primimo te informacije od Veleposlanstva Kine u Zagrebu.

Nakon prijave, za B2B razgovore u organizaciji Bank of China, predstavnici banke će vam se izravno javiti radi dostave određenih podataka.