Vrijeme održavanja: 17.03.2020. - 19.03.2020.

Objavljeno: 19. 02. 2020. , Ažurirano: 12. 03. 2020.

 

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Županijska komora Dubrovnik poziva zainteresirane članice da predstave svoje usluge ili/i proizvode na Prvom nautičkom sajmu Herceg Novi 2020. u Crnoj Gori, koji se održava 17. – 19. ožujka.

Ovo je prvi takav sajam u Herceg Novom koji je nastao kao odgovor na zahtjev tržišta za proširenje ponude u nautičkom turizmu u suradnji s hrvatskim proizvođačima i pružateljima usluga u turizmu.

Sajam okuplja sve sudionike nautičkog turizma, agente za putovanja, vinare, ugostitelje, agencije za najam plovila, tvrtke za prijevoz putnika luksuznim automobilima, agencije s privatnim turama te dobavljače repromaterijala za održavanje brodova, servisere plovila i druge.

Cilj je sajma potaknuti sudionike na suradnju kako bi pridonijeli vrhunskoj kvaliteti usluge i/ili proizvoda. Vrhunska kvaliteta jedan je od najčešćih zahtjeva gostiju u nautičkom turizmu.

Stoga vas pozivamo da predstavite svoje proizvode i usluge na ovom tržištu te ostvarite poslovnu suradnju. Predstavljanje proizvoda i/ili usluga glavno je događanje sajma te je predviđeno za 19. ožujka. Izložbeni je prostor otvoren za sve posjetitelje.

Preliminarni program sajma nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Najam štanda površine od oko 7 m² za vrijeme trajanja sajma (2 dana) je 225 eura s PDV-om. U cijenu je uključen priključak na struju, bežični pristup internetu, tehnička podrška i odgovarajući namještaj. Na jednom štandu može biti više izlagača s objedinjenom ponudom.

Plan dvorane s rasporedom štandova u hotelu Lazure nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

U sklopu sajma bit će organiziran besplatan studijski posjet ostalim marinama u Crnoj Gori (Porto Monte Negro, Luštica Bay, Marina Budva, Marina Bar) kako bi se sudionici bolje upoznali s mogućnostima i potencijalima nautičkog turizma u Crnoj Gori te umrežili s potencijalnim poslovnim partnerima. Prijave za studijski posjet zaprimaju se pri rezervaciji izložbenog prostora.

Hotel Lazure nudi smještaj po posebnim cijenama za izlagače, a više informacija o smještaju dostupno je OVDJE! 

Za sve informacije, rezervacije izložbenih štandova i smještaja molimo kontaktirajte Hotel Lazure na e-mail marin.radojevic@lazure.me. Odlučite li se za izlaganje, molimo da nas obavijestite o tome ispunjavanjem obrasca u nastavku.

Više informacija o hercegnovskom sajmu možete u ŽK Dubrovnik dobiti od Jelene Diklić (tel.: 020/312-097).

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.