Vrijeme održavanja: 23.03.2020.

Objavljeno: 05. 03. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se ODGAĐA DO DALJNJEGA. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Tvrtka Pelican Technologies d.o.o u suradnji sa Županijskom komorom Osijek organizira predavanje Ravnomjernija raspodjela europskog bogatstva koje će se održati u ponedjeljak, 23. ožujka, u 10 sati u ŽK Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Predavanja se održava u 90 gradova diljem Europe i u 15 gradova Republike Hrvatske od 2. ožujka do 22. srpnja 2020. godine u sklopu projekta Nejednakost raspodjele bogatstva. Više o projektu Nejednakost raspodjele bogastva dostupno je na službenoj stranici projekta http://wealthinequality.eu/.

Cilj je projekta uspostavljanje regionalnih burzi koje će omogućiti jednostavnije, učinkovitije i jeftinije financiranje, odnosno pristup tržištu kapitala za mala i srednja poduzeća te za pojedince. Projekt je dio kampanje za uspostavljanje financijske infrastrukture koja će biti dostupna svima, a ne samo izabranim skupinama.

Pelican Technologies d.o.o. je među najperspektivnijim fintech startup poduzećima u Europi (fintech – tvrtke koje uz pomoć moderne tehnologije nude pojedincu inovativnu zamjenu za standardne bankarske usluge).

Osnivač tvrtke Pelican Technologies d.o.o. Ken Medanić zainteresirane će upoznati s glavnim razlozima pada ekonomskog razvoja na svjetskoj i na europskoj razini te dati uvid u inovativna tehnološka rješenja koja su potrebna da bi se sustav promijenio i postao učinkovit.

Program radionice dostupan je OVDJE!

Radionica je besplatna uz prethodnu prijavu putem online obrasca.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.