Vrijeme održavanja: 12.12.2019.

Plenarna sjednica Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti HGK – Županijske komore Split održat će se u četvrtak, 12. prosinca, u 12 sati u Županijskoj komori Split na adresi Obala Ante Trumbića 4 (dvorana prizemlje).

Sjednica je plenarna i izborna te pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika te dvaju zamjenika predsjednika.  Molimo da kandidaturu istaknete najkasnije do utorka, 10. prosinca, u 16 sati na sljedećoj POVEZNICI.

U slučaju da ne možete prisustvovati sjednici, možete opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. Napominjemo da je potpisanu punomoć (u Pratećim dokumentima) potrebno poslati na e-mail nbusic@hgk.hr  najkasnije do utorka 10. prosinca do 16 sati te je donijeti na sjednicu kako bi bila pravovaljana. Punomoći poslane nakon navedenog roka (10. 12. u 16 sati) neće biti prihvaćene.

U Pratećim dokumentima na ovoj stranici nalaze se obrazac punomoći, Zapisnik sa zadnje sjednice Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti te Poslovnik Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti.

Potvrdu dolaska molimo najkasnije do utorka, 10. prosinca, u 16 sati putem online obrasca u nastavku.