Vrijeme održavanja: 12.03.2020.

Objavljeno: 26. 02. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

 

U Gradskom muzeju u Virovitici, 12. ožujka u 15 sati bit će održan Gospodarski forum Savezna Republika Njemačka – zemlja partner, u sklopu kojeg će se predstaviti zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpa – SR Njemačka.

Na Forumu će, uz članove poslovne zajednice Virovitičko-podravske županije, biti nazočni predstavnici Veleposlanstva SR Njemačke u Republici Hrvatskoj, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore te gospodarskog i političkog života Virovitičko-podravske županije.

Uvodne riječi na otvorenju Gospodarskog foruma uputit će župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i predsjednik Uprave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore dr. Thomas Sichla.

Predsjednik ŽK Virovitica Zlatko Pleša govorit će o gospodarskoj suradnji Virovitičko-podravske županije i SR Njemačke, a primjere dobre prakse predstavit će tvrtke Anka d.o.o iz Slatine i Sano d.o.o. iz Popovače.

Nakon Gospodarskog foruma, u 16 sati, održat će se i kulturno-zabavni program predstavljanja zemlje partnera Pozdrav iz Njemačke.