Vrijeme održavanja: 21.05.2019.

Objavljeno: 14. 05. 2019. , Ažurirano: 15. 05. 2019.

Povodom otvaranja Natječaja za dodjelu inovacijskih vaučera u Plavom sektoru projekta BLUE_BOOST, sufinanciranog sredstvima programa Europske unije INTERREG Adrion, ŽK Zadar organizira prvi regionalni Infodan u utorak, 21. svibnja, u 11 sati, na adresi Špire Brusine 16 u Zadru (dvorana na drugom katu) te poziva zainteresirane.

Riječ je o međunarodnom natječaju, ukupnog proračuna od 350.000 eura, podijeljenom među sedam partnera projekta BLUE_BOOST, a to su: Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar (za Zadarsku županiju), Hrvatska; Sveučilište u Camerinu (za regiju Marche), Italija; Gospodarska i industrijska komora Solun (za regiju Središnja Makedonija), Grčka; Srednjoeuropska inicijativa (za regiju Friuli Venezia Giulia), Italija; Albanski razvojni fond (za obalna područja Drača, Vlore, Sarande i Shengjina), Albanija; Znanstveni park Patras (za regiju Zapadna Grčka), Grčka te Regija Puglia (za regiju Puglia), Italija.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar financirat će pet inovacijskih projekata u Zadarskoj županiji, u maksimalnoj vrijednosti od 10.000 (deset tisuća) eura po projektu.
Cijeli natječaj objavljen je na internetskoj stranici ŽK Zadar.

Na Natječaj za dodjelu inovacijskih vaučera mogu se prijaviti mikro, mala i srednja te start-up poduzeća sa sjedištem u Zadarskoj županiji i neovisnim pravnim statusom (konzorciji su isključeni), a koja posluju u barem jednom od sektora navedenih u Prilogu 12 spomenutog natječaja, a to su ribarstvo, akvakultura te obalni i pomorski turizam, i koja su izabrala pružatelja znanja registriranog u Galeriji Pružatelja znanja BLUE_BOOST .

Pozivamo vas da svoje sudjelovanje na Infodanu potvrdite online prijavom u nastavku do ponedjeljka, 20. svibnja.

Program

Vrijeme Aktivnost
11:00 - 11:15 Uvod
11:15 - 11:30 Predstavljanje Interreg ADRION projekta BLUE_BOOST
11:30 - 12:15 Prezentacija BLUE_BOOST Natječaja za dodjelu inovacijskih vaučera za MMSP-ove Plavoga gospodarstva
12:15 - 12:30 Pitanja i odgovori