Vrijeme održavanja: 09.03.2020.

Objavljeno: 02. 03. 2020. , Ažurirano: 02. 03. 2020.

Tvrtka Pelican Technologies d.o.o u suradnji sa Županijskom komorom Zadar organizira predavanje Ravnomjernija raspodjela europskog bogatstva koje će se održati u ponedjeljak, 9. ožujka, u 10 sati u ŽK Zadar, na adresi Špire Brusine 16.

Predavanja će se održati u 90 gradova diljem Europe i u 15 gradova Republike Hrvatske od 2. ožujka do 22. srpnja 2020. godine u sklopu projekta Nejednakost raspodjele bogatstva. Više o projektu Nejednakost raspodjele bogastva dostupno je na službenoj stranici projekta http://wealthinequality.eu/.

Cilj je projekta uspostavljanje regionalnih burzi koje će omogućiti jednostavnije, učinkovitije i jeftinije financiranje, odnosno pristup tržištu kapitala za mala i srednja poduzeća te za pojedince. Projekt je dio kampanje za uspostavljanje financijske infrastrukture koja će biti dostupna svima, a ne samo izabranim skupinama.

Pelican Technologies d.o.o. jedna je od najperspektivnijih fintech startup poduzeća u Europi (fintech – tvrtke koje uz pomoć moderne tehnologije nude pojedincu inovativnu zamjenu za standardne bankarske usluge).

Osnivač tvrtke Pelican Technologies d.o.o. Ken Medanić zainteresirane će upoznati s glavnim razlozima pada ekonomskog razvoja na svjetskoj i na europskoj razini te dati uvid u inovativna tehnološka rješenja koja su potrebna da bi se sustav promijenio i postao učinkovit.

Program radionice dostupan je OVDJE!

Radionica je besplatna uz prethodnu prijavu putem online obrasca.