Objavljeno: 15. 02. 2019. , Ažurirano: 15. 02. 2019.

Županijska komora Zadar poziva mikro, male i srednje poduzetnike (MMSP) iz Zadarske županije, koji djeluju u području plavoga gospodarstva (ribarstvo, akvakultura, obalni i pomorski turizam, brodogradnja, plava biotehnologija itd.) da se prijave na natječaj za dodjelu inovacijskih vaučera u iznosu do 10.000 eura po vaučeru, kako bi istražili poslovne prilike ili riješili inovacije malih razmjera u svome poslovanju, i to uz stručnu podršku kulturno-kreativnih industrija (Pružatelji znanja).

MMSP-ovi svoga Pružatelja znanja s kojim žele prijaviti projekt za dobivanje vaučera moraju odabrati iz transnacionalne baze Galerija Pružatelja znanja dostupne na službenom portalu 4helix+ projekta Cyberspace . Napominjemo da je Poziv Pružateljima znanja za registraciju u transnacionalnu bazu otvoren do 31. ožujka. Zainteresirani MMSP-ovi također se moraju najprije registrirati online na Cyberspace portalu ovdje gdje se nalaze i detaljne informacije o pozivu te daljnje upute za prijavu za inovacijski vaučer. Prijavljuje se online, na engleskom jeziku, zaključno do 30. travnja 2019.

Kontakt-osoba za sve informacije o pozivu i prijavi za vaučer jest Ivan Jadreško u HGK – ŽK Zadar, e-adresa ijadresko@hgk.hr ili broj telefona 023/643 197.