Vrijeme održavanja: 11.10.2021. - 13.10.2021.

Objavljeno: 01. 10. 2021. , Ažurirano: 06. 10. 2021.

Međunarodna konferencija SmartCard2021 o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim djelatnostima održat će se od 11. do 13. listopada, u Zadru, u Hotelu Kolovare.

Konferencija tradicionalno okuplja predstavnike domaćih i stranih proizvođača kartica, opreme i rješenja za kartice, banaka, kartičnih kuća, informatičkih kuća, Fine, HNB-a te drugih institucija. Hrvatska gospodarska komora je suorganizator Konferencije.

Na Konferenciji će se prikazati najnoviji stupanj razvoja tehnologije kartica, bankomata i EFT POS terminala, mobilnih, samouslužnih kioska i uređaja, s posebnim naglaskom na trendove u području smart kartica. Obradit će se pitanje sigurnosti korištenja, transakcija, trenutno stanje i trendovi. Posebna tema konferencije bit će razvoj i sigurnost mobilnog bankarstva sa prikazom postojećih i budućih rješenja (rad u oblaku) te budućnost m-bankinga i sigurnost.

Prvi dan konferencije posvećen je stanju i budućnosti tehnologije (uključujući zamjenu kune eurom), drugog dana naglasak je na mobilnim plaćanjima i digitalnom bankarstvu, dok je treći dan naglasak stavljen na iskustva u primjeni.

Više informacija o SmartCard2021 konferenciji i prijavama možete pronaći na POVEZNICI.