Vrijeme održavanja: 21.01.2020.

Objavljeno: 24. 01. 2020. , Ažurirano: 27. 01. 2020.

Predstavnici pet malih tvrtki koje su na natječaju projekta 4helix+ osvojile inovacijske vaučere od po deset tisuća eura predstavili su 21. siječnja u Županijskoj komori Zadar svoje projekte, provedene od lipnja do prosinca prošle godine. O projektnim aktivnostima i rezultatima govorili su zaposlenici tvrtki Magic Croatia, Zara agent, Ribarskog obrta Milivoja Blaslova, Obrta Lanđin te Shuttle toursa, dok će se s predstavnikom tvrtke Foka sastanak obaviti naknadno.

Na natječaj se svaka od malih tvrtki prijavila zajedno s tvrtkom kulturno-kreativnih djelatnosti – pružateljem znanja, koja im je, po prihvaćanju projektnog prijedloga, pružila usluge čiji su rezultati poboljšanje položaja na tržištu i uvođenje novih djelatnosti u već postojeće, rečeno je na sastanku.

U projektu slijedi konačno prihvaćanje završnih izvješća dobitnika vaučera i isplata naknada za pružene usluge pružateljima znanja, koju će obaviti projektni partner ŽK Zadar. Među njima četiri su iz Hrvatske: Novena, Spectre, Printshop i Motus Vis, a jedna, Logipymes, iz Španjolske.