Vrijeme održavanja: 16.06.2020.

Objavljeno: 08. 06. 2020. , Ažurirano: 08. 06. 2020.

ŽK Vukovar organizira predstavljanje projekta Hrvatske gospodarske komore Digitalna komora u utorak, 16. lipnja, u 10 sati u Županijskoj komori Vukovar, na adresi Zmajeva 1. Predstavljanje je namijenjeno predstavnicima jedinica lokalne uprave i samouprave, razvojnih agencija i drugih institucija Vukovarsko-srijemske županije.

Digitalna komora je informacijsko-komunikacijska platforma namijenjena članicama, javnoj upravi i građanima, a sastoji se od 8 e-usluga (e-financiranje, e-javne ovlasti, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocije, e-članica, e-pokreni poslovanje, e-gospodarske informacije i e-edukacije).

Predviđeno je trajanje predstavljanja od 10 do 11.15, a platformu će predstaviti Marina Maslać Popadić, edukator za Digitalnu komoru u Županijskoj komori Vukovar.

Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mjesta uvjetovanog mjerama fizičke distance prijava obavezna. Predstavljanju može prisustvovati po jedan predstavnik svake institucije, a prijaviti se možete putem online obrasca u nastavku ovoga teksta.

Prijave će se zaprimati do popunjenja mjesta, a najkasnije do ponedjeljka, 15. lipnja, do 12 sati.

Molimo sudionike koji imaju rizik od razvoja težeg oblika bolesti COVID-19 da ponesu i koriste vlastite maske za lice.