Vrijeme održavanja: 16.04.2018.

Objavljeno: 10. 04. 2018. , Ažurirano: 16. 04. 2018.

Hrvatska gospodarska komora i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organiziraju besplatnu regionalnu radionicu u Zagrebu Nabava spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada koja će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2 u ponedjeljak, 16. travnja, u 11 sati.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 6. travnja Javni poziv jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada.

Radionica je namijenjena jedinicama lokalne samouprave, odnosno komunalnim tvrtkama radi pomoći u ispunjavanju prijave. Gradovi i općine koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom Fondu trebaju dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada. Poziv će biti otvoren 45 dana te će se nakon toga na osnovi prikupljenih podataka znati točan iznos ukupne investicije, koja bi prema okvirnim procjenama mogla iznositi više od 200 milijuna kuna.

Više o Javnom pozivu i potrebnu dokumentaciju možete naći na poveznici.

Upite o Javnom pozivu moguće je poslati na e-adresu: spremnici@fzoeu.hr. Upiti će se objedinjavati i na njih će se odgovarati jednom tjedno.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na radionici mogu prijaviti online prijavom u nastavku ovog teksta, a rok za prijavu je 14. travnja.