Vrijeme održavanja: 22.11.2018.

ŽK Varaždin poziva tvrtke na predstavljanje programa kreditiranja

Objavljeno: 15. 11. 2018. , Ažurirano: 16. 11. 2018.

ŽK Varaždin poziva na sudjelovanje u predstavljanju programa kreditiranja, u četvrtak, 22. studenoga, u 11 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Varaždin, na adresi P. Preradovića 17/III.

Program obuhvaća sljedeće:

  1. Financiranje putem bankarskih proizvoda (klasični krediti, krediti za obrtna sredstva, revolving krediti, okvirni krediti, krediti za različite vrste projektnog financiranja, krediti u suradnji s HBOR-om/HAMAG-om)
  2. Garancije - za ozbiljnost ponude (ponudbene), za dobro obavljen posao itd.
  3. Ustup potraživanja / faktoring poslovi - domaći i inozemni, regresni i bezregresni, eskont mjenicama ili cesijom
  4. Leasing poslovi - operativni i financijski, opcija sell and lease back
  5. Kreditno osiguranje - osiguranje potraživanja domaćih i ino kupaca, dodatne mogućnosti.

Programe kreditiranja zainteresiranim će poduzetnicima predstaviti Goran Mesec, konzultant iz tvrtke 2Invest d.o.o. iz Ivanca.

Cilj je predstavljanja stjecanje uvida u lepezu proizvoda prisutnih na tržištu, isticanje prednosti i mana programa te mogućnosti kombiniranja pojedinih usluga. Time se omogućuje dobivanje cjelovite slike i svih potrebnih informacija sa svrhom prilagodbe konkretnim i specifičnim zahtjevima poslovanja za svakoga gospodarstvenika.

Planirano je trajanje predstavljanja sat vremena, a nakon toga predviđena je naknadna diskusija, odnosno odgovori na pitanja sudionika u trajanju od dodatnih sat vremena.

Edukacija je besplatna.

Prijaviti se možete online prijavnicom u nastavku.