Objavljeno: 29. 06. 2020. , Ažurirano: 20. 07. 2020.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 25. lipnja 2020. godine javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća.

Objavljujemo popis izvođača koji su iskazali interes i spremni su se odazvati te vlasnicima obiteljskih kuća dati svoje ponude za potrebne radove, jedan od obaveznih dokumenata za prijavu sufinanciranja.

Pozivamo vlasnike obiteljskih kuća zainteresirane za sudjelovanje na ovom natječaju da izravno kontaktiraju s izvođačima s liste i zatraže ponudu za provedbu radova energetske obnove. Napominjemo da vlasnici obiteljskih kuća nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru.

Ovaj je popis napravljen isključivo radi toga da se zainteresiranim građanima olakša traženje izvođača. Popis je izradila Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u suradnji s Obrtničkim komorama Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Zagreb, Varaždin, Koprivnica i Virovitica, po prethodnom upitu članica.

Cijenili bismo povratnu informaciju o tome koliko ste zadovoljni pruženom uslugom nekog od izvođača s ove liste te vas molimo da svoje mišljenje ili eventualne dodatne upite pošaljete na e-mail: damir.mandic@rea-sjever.

Popis izvođača ćemo ažurirati i dopunjavati te pozivamo tvrtke iz Varaždinske županije, koje imaju interes za naknadno uvrštenje na popis, da svoje podatke upišu u online obrazac na kraju teksta.

Za više informacija u ŽK Varaždin možete se obratiti Renati Papec (tel.: 042/405-480, e-adresa: rpapec@hgk.hr).