Vrijeme održavanja: 31.01.2019.

Objavljeno: 23. 01. 2019. , Ažurirano: 19. 09. 2019.

HGK – Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu ulaskom u konačnu fazu projekta WebStart nagradit će najbolje studentske radove na prigodnoj završnoj konferenciji koja će se održati u vijećnici ŽK Split u četvrtak, 31. siječnja, u 11 sati.

Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije završnom konferencijom privode kraju četvrto izdanje projekta WebStart na kojem su uspješno surađivali kao partneri.

Projekt je osmišljen radi povezivanja poslovnih subjekata iz Splitsko-dalmatinske županije (s jednim do tri zaposlena) kojima je potrebna izrada web-stranice sa studentima Sveučilišnog odjela za stručne studije (Odsjeka za informacijsku tehnologiju).

Suradnjom s tvrtkama studenti se imaju priliku suočiti sa stvarnim potrebama tržišta te u praksi predstaviti ono što su naučili tijekom školovanja, dok se odabranim malim poduzetnicima kreira internetska stranica.

Ovaj je projekt primjer uspješne suradnje sektora gospodarstva sa sektorom obrazovanja, te će se nastaviti provoditi i u idućoj akademskoj godini, paralelno s projektom PlanStart kojim studenti prema istim kriterijima surađuju s tvrtkama pri izradi poslovnog plana.