Vrijeme održavanja: 27.09.2021.

Objavljeno: 06. 09. 2021. , Ažurirano: 06. 09. 2021.

HGK  Županijska komora Šibenik, u suradnji s tvrtkom Culmena d.o.o., poziva vas na predstavljanje projekta "100 pametnih tvornica" koje će se održati u ponedjeljak, 27. rujna, u 11 sati, u dvorani "Kornati" Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, na adresi Narodnog preporoda 4 u Šibeniku.

Prezentacija ima misiju proizvodnim tvrtkama ukazati na mogućnosti povećanja produktivnosti i energetske efikasnosti, smanjiti mogućnost ozljede na radu i digitalizirati poslovanje te prikazati kojim sredstvima i natječajima je to moguće ostvariti. Više informacija u privitku.

Projekt "100 pametnih tvornica" pokrenut je s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica te kako bi se tvrtkama ponudilo rješenje za bržu, jednostavniju i efikasniju transformaciju. U projektu se koristi Culmenina metodologija Culis koja kombinira lean management, digitalnu i zelenu transformaciju. Zbog složenosti projekta, u njega su uključeni partneri iz područja interneta stvari, umjetne inteligencije, robotike, računalne sigurnosti, ERP-ova (engl.: Enterprise resource planning, softver za integrirano upravljanje glavnim poslovnim procesima), obnovljivih izvora energije, kružnog gospodarstva, arhitekture i EU fondova. Projekt je uvršten u brošuru "Croatia – Industry 4.0 Opportunities"  Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Više o projektu možete pročitati OVDJE.

Ovo je predstavljanje besplatno i namijenjeno je hrvatskim proizvodnim tvrtkama, bez obzira na veličinu. Predviđeno trajanje je dva i pol do tri sata, a prijaviti se možete obrascem u nastavku. Maksimalan broj polaznika je 50.  Rok za prijave je nedjelja, 26. rujna.