Vrijeme održavanja: 02.06.2020. - 03.06.2020.

Objavljeno: 17. 02. 2020. , Ažurirano: 29. 06. 2020.

Centar za certificiranje halal kvalitete, kao svoj doprinos predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem EU te u sklopu obilježavanja svog uspješnog desetogodišnjeg rada, organizira Halal Business Forum 2. i 3. lipnja u Zagrebu.

Forum će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore te mnogih domaćih i međunarodnih partnera.

Halal Business Forum dvodnevni je događaj koji okuplja stručnjake iz proizvodnje, financija, IT-ja, prodaje, distribucije i turizma te je prilika za istraživanje novih poslovnih prilika na svjetskom halal tržištu.

Cilj je organizacije foruma postizanje jače suradnje i znatnije uključivanje u tokove halal tržišta povećanjem robne razmjene, povećanjem broja dolazaka inozemnih gostiju koji razumiju što halal predstavlja te pronalaženjem mogućnosti ulaganja. 

Forum će sadržavati konferencijski dio te posebno osmišljen program individualnih razgovora za povezivanje kvalificiranih kupaca (hosted buyer) s proizvođačima te turističkih sudionika sa svjetskog halal tržišta.

Više detalja možete pronaći na webu Centra za certificiranje halal kvalitete.