Vrijeme održavanja: 22.03.2017.

Objavljeno: 09. 03. 2017. , Ažurirano: 24. 03. 2017.

Forum je edukativnoga karaktera i namijenjen je privatnim iznajmljivačima, pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Šibensko-kninske županije. Stručni i zanimljivi predavači svojim će izlaganjima upoznati sudionike s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, s trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, marketingu, zaštiti i sigurnosti te s modelima financiranja postojećih i novih objekata, a sve to uz primjere dobre prakse te uz ostalo što iznajmljivačima može pomoći prilikom obavljanja djelatnosti iznajmljivanja smještaja u objektima. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom Foruma, istovremeno će se održavati B2B-susreti izlagača koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom. Predviđeno trajanje Foruma jest od 10 do 16 sati. Registracija sudionika počine u 9 sati i 30 minuta.

Radujemo se vašem dolasku te vas pozivamo da u međuvremenu pratite novosti na stranici Regionalnog foruma obiteljskog smještaja fos-si.hgk.hr.