Vrijeme održavanja: 11.12.2020.

Objavljeno: 01. 12. 2020. , Ažurirano: 02. 12. 2020.

Zbog ublažavanja negativnih posljedica pandemije COVID-19, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta. Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Rijeka u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar organizira besplatni webinar o mjerama za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije COVID-19, koji će se održati u petak, 11. prosinca, u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams..

Poduzetnicima je omogućeno uvođenje moratorija, reprograma postojećih kreditnih obaveza, ali i odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama.

Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima su osigurana potrebna jamstva u obliku portfeljnih polica osiguranja, odnosno za sve poduzetnike su osigurana jamstva HAMAG-BICRO-a.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar Vesna Bartolović Stančić.

Kako biste dobili poveznicu za webinar, obvezna je prijava putem obrasca u nastavku, najkasnije do srijede, 9. prosinca. Nakon što dobijemo prijavu, na navedenu e-adresu poslat ćemo poveznicu na webinar.