Objavljeno: 06. 12. 2021. , Ažurirano: 06. 12. 2021.


U okviru projekta SMARTMED, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka organizira panel "Jesmo li spremni za pametni turizam?", u petak, 10. prosinca, u 11:30. Panel će se održati fizički u HGK – Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23 (velika dvorana u prizemlju) te putem online platforme Zoom.

Panel će započeti uvodnim izlaganjem predstavnika vodećeg partnera projekta – Ministarstva turizma i sporta, koji će predstaviti EU projekt SMARTMED, a nastavit će se raspravom panelista o temi "Jesmo li spremni za pametni turizam?". Panelisti su: Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Teuta Duletić, Lürssen Design Centar Kvarner, prof. dr. sc. Sandra Janković i doc. dr. sc. Nataša Slavić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Ivan Ilijašić, Orioly d.o.o. i Udruga "Pametni turizam", te Gorjan Agačević, Marina Cloud d.o.o. Panelom moderira novinar Edi Prodan.

Fizičko sudjelovanje na panelu moguće je isključivo uz EU digitalnu COVID-potvrdu. 

COVID-19 i mjere prevencije: Panel se održava uz pridržavanje preporučenih higijenskih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.