Vrijeme održavanja: 27.11.2018.

Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprave za politiku javne nabave, u Županijskoj komori Požega 27. studenoga u 10 sati održat će se jednodnevna radionica o pregovaračkom postupku bez prethodne objave poziva na nadmetanje, ekonomski najpovoljnijoj ponudi te izmjenama i dopunama plana nabave.

Na radionici će se obraditi teme:

  • Pregovarački postupak javne nabave bez prethodne objave poziva na nadmetanje
  • Plan nabave
  • Kriterij za odabir ponude – ENP
  • Održiva (zelena) javna nabava

Radionica se provodi u obliku jednodnevnog programa od osam nastavnih sati (osam bodova), a namijenjena je dionicima u postupcima javne nabave - gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima, kako bi se polaznicima omogućilo obnavljanje znanja iz područja javne nabave te stjecanje bodova za obnovu certifikata. Svakom polazniku programa usavršavanja Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju tog programa.

Voditeljice radionice su stručnjakinje Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Anton Tomljanović i Matija Karaula.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u). Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade, te ona iznosi 650 kuna, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

Na radionicu se treba prijaviti online prijavnicom u nastavku do 26. studenoga. Prijavu smatramo konačnom po primitku potvrde o uplaćenoj naknadi.

Program radionice i podaci za plaćanje nalaze se u pratećim dokumentima.