Vrijeme održavanja: 17.10.2019.

Objavljeno: 15. 10. 2019. , Ažurirano: 15. 10. 2019.

Povodom Otvorenog javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt Naukovanje za obrtnička zanimanja za 2019. godinu, Obrtnička komora Požeško-slavonske županije i HGK – Županijska komora Požega, u suradnji s Ministarstvom, organiziraju radionicu za prijavu na projekt. Radionica će se održati u četvrtak, 17. listopada, u 11 sati u HGK – Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska 6.

Radionicu će voditi Danijela Žagar – načelnica Sektora za unaprjeđenje i razvoj poduzetništva i obrta iz Uprave za poduzetništvo i obrt Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Otvoreni javni poziv aktivan je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 15. studenoga ove godine. Prihvatljivi troškovi jesu troškovi povezani s iznosom prosječnih nagrada koje se u tekućoj školskoj godini isplaćuju učenicima, naknada mentoru koja se utvrđuje prema prosječnoj vrijednosti sata rada na temeljeu bruto II plaće mentora koji provodi naukovanje te nabava opreme, strojeva, sitnog inventara i potrošnog materijala u vezi s izvođenjem naukovanja.