Vrijeme održavanja: 04.05.2019.

Pozivamo vas na 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja, najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko-senjske i Karlovačke županije, koji će se održati u Otočcu u subotu, 4. svibnja, u Gackom pučkome otvorenom učilištu. 

Jednodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dio Foruma bit će rezerviran za institucionalne teme poput promjena i novosti u zakonodavstvu, predstavljanja jedinstvene kreditne linije Ministarstva turizma i Hrvatske banke za obnovu i razvitak za financiranje ulaganja privatnih iznajmljivača i ponude poslovnih banaka za financiranje projekata u turizmu.

U drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, novi alati za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja i projekti brendiranja smještaja. Ni ovoga puta neće izostati primjeri dobre prakse i predstavljanje novih projekata u destinaciji koji će otvoriti mogućnosti suradnje i promocije iznajmljivača i njihovih kapaciteta.

Kako cilj Foruma nije samo okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, već ih umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, za iznajmljivače je pripremljen B2B izložbeni prostor sa specijaliziranom ponudom proizvoda i usluga uz izravne prezentacije krajnjim kupcima.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte... – dođite i uspješno započnite turističku godinu.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika - Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovac i Otočac, u suradnji s turističkim zajednicama Karlovačke i Ličko-senjske županije, a partner je Gacko pučko otvoreno učilište.

Napominjemo da je sudjelovanje na Forumu besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo da svoj dolazak potvrdite online prijavom na obrascu u nastavku.

Veselimo se vašem dolasku!