Vrijeme održavanja: 16.05.2018.

Objavljeno: 24. 04. 2018. , Ažurirano: 11. 05. 2018.

Prijave više nisu moguće zbog popunjenog kapaciteta dvorane.

Iduća radionica bit će održana 8. lipnja. Prijave će biti moguće nakon 17. svibnja.

 

Županijska komora Osijek,  u suradnji s Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije organizira predavanje o usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) koje će se održati u srijedu, 16. svibnja, u 10 sati u ŽK Osijek, Europske avenije 13.

Puna primjena Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) u Hrvatskoj počinje 25. svibnja. Prilagodba ovoj Uredbi podrazumijeva promjene u načinu prikupljanja, obrade i upravljanja osobnim podacima. Osnovni je cilj modernizirati način upravljanja i zaštite osobnih podataka te spriječiti moguće rizike neprimjerenog korištenja i zlouporabe podataka.

Uredba se odnosi na sve pravne subjekte, bez obzira na njihovu djelatnost i veličinu, koji prikupljaju i obrađuju osobne podatke te predviđa vrlo visoke kazne za neusklađenost.

Predavanjem želimo pružiti osnovne informacije o obvezama poslovnih subjekata te predstaviti smjernice za implementaciju potrebnih tehničkih i organizacijskih mjera u cilju osiguranja učinkovite zaštite osobnih podataka.

Predavači su stručnjaci tvrtke ZIH d. o. o. iz Zagreba i Spin d. o. o. iz Osijeka.

Silvana Tomić Rotim, direktorica i glavni konzultant ZIH d.o.o. Zagreb ima Više od 20 godina bogatog radnog iskustva u razvoju i isporuci savjetodavnih i edukacijskih usluga za javni i privatni sektor u zemlji i inozemstvu. Posljednih 15 godina bavi se vođenje projekata, upravljanjem rizicima, informacijskom sigurnošću i osiguranjem kontinuiteta poslovanja. Vodila je više od 30 uspješnih projekata implementacije informacijske sigurnosti i osiguranja kontinuiteta poslovanja.

Nenad Bestvina, suosnivač Spin d. o. o. Osijek i  certificiran Project Manager Professional (PMP) više od 25 godina sudjeluje u projektima razvoja i implementacije informacijskih sustava. Kao voditelj projekata implementacije ERP sustava u poslovnim sustavima raznih profila , uz ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva, kontinuirano prati i nastoji doprinositi njihovim poslovnim uspjesima.

Naknada za sudjelovanje iznosi 300,00 kn (oslobođeno od PDV-a, članak 6. Zakona o PDV)

Članice HGK i HOK (trgovačka društva i obrtnici) ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 100,00 kn.

Prijaviti se možete putem on-line prijavnice koja se nalazi u nastavku ovog teksta do petka 11. svibnja ili do popunjenja kapaciteta dvorane. Prijava se smatra konačnom po primitku potvrde o plaćenoj kotizaciji na e-mail sbabic@hgk.hr .

Program predavanjapodaci za uplatu se nalaze u pratećim dokumentima.

Kontakt-osobe za više informacija su u Obrtničkoj komori OBŽ Ivanka Janić, telefon: 031/310-166, e-adresa:  ok.osijek@hok.hr , a u ŽK Osijek Snježana Babić, telefon: 031/223-880, e-adresa: sbabic@hgk.hr .