Vrijeme održavanja: 12.07.2019.

Predstavljanje je odgođeno za jesen. Točan datum održavanja ćemo naknadno objaviti.

Objavljeno: 03. 07. 2019. , Ažurirano: 10. 07. 2019.

Odsjek za turizam Županijske komore Osijek u suradnji s ustanovom za obrazovanje odraslih Ambitio iz Zagreba u petak, 12. srpnja, u 10 sati i 30 minuta u ŽK Osijek organizira predstavljanje projekta 3D u hrvatskom turizmu.

U okviru projekta 3D u hrvatskom turizmu, financiranog iz Europskoga socijalnog fonda, provest će se tri programa osposobljavanja namijenjena nezaposlenim osobama mlađima od 25 godina i starijima od 54 godine. Riječ je o programima osposobljavanja za domaćina/cu smještajnih kapaciteta, domaćina/cu broda i domaćina/cu turističkoga seoskog obiteljskoga gospodarstva. Vrijednost projekta jest dva milijuna kuna, a nositelj je učilište Ambitio – ustanova za obrazovanje odraslih.

Programi su za polaznike besplatni (pokriveni su svi troškovi: predavanja, praktična nastava, završni ispit, svi troškovi prijevoza te trošak smještaja i prehrane za vrijeme predavanja i praktične nastave). Obuhvaća 36 sati teorijske nastave i 84 sata praktične nastave (ukupno 120 sati), a uvjeti prijave su sljedeći:

  • kandidati trebaju biti nezaposleni (ne moraju biti prijavljeni na HZZ-u) i ne smiju biti redoviti učenici ili studenti
  • kandidati moraju biti mlađi od 25 ili stariji od 54 godine na datum početka provedbe programa
  • kandidati trebaju imati završenu najmanje osnovnu školu

Ako ste zainteresirani za predstavljanje ovog projekta te želite čuti detaljnije o svim programima, potvrdite svoj dolazak obrascem u nastavku teksta. Rok za prijavu je srijeda,  10. srpnja do 15 sati.

Više informacaija možete dobiti u HGK – Županijskoj komori Osijek od Marije Tapšanji na e-adresu mtapsanji@hgk.hr ili na telefon 031/223-841.