Vrijeme održavanja: 13.12.2019.

Objavljeno: 03. 12. 2019. , Ažurirano: 03. 12. 2019.

HGK – Županijska komora Osijek i tvrtka Arctos d.o.o. pozivaju vas na radionicu Upravljanje na temelju analiza poslovnih procesa i kapaciteta zaposlenika, koja će se održati u petak, 13. prosinca, od 10 do 13:30 u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Tema radionice je upravljanje organizacijom i procesima temeljem kvantitativnih rezultata dobivenih analizom poslovanja. Cilj je pokazati pristup analizama organizacijskih jedinica temeljenih na aktivnosti poslovanja, a radi pružanja potrebnih informacija voditeljima tih jedinica, koje će im olakšati donošenje poslovnih odluka. Metodologija je univerzalna i može se primijeniti u realnom sektoru te u državnoj i javnoj upravi.

Namijenjena je osobama koje su zadužene za strateško upravljanje i kontroling u odjelima za strategiju, organizacijskim i procesno-analitičkim odjelima, osobama koje vode odjele za financijsko upravljanje i kontrolu, FMC u državnoj upravi ili javnom sektoru, odjelima za upravljanje ljudskim resursima.

Jedan od predavača je Krešimir Vrček, konzultant za područje unapređenja organizacije i procesa s više od deset godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima iz različitih grana industrije (financije, državna i javna uprava, hotelijerstvo, zdravstvo, telekomunikacije,…), a specijaliziran je za područja modeliranja i dokumentiranja procesa, provođenja analiza organizacije i procesa te područja strukturiranja organizacije. Tijekom rada na projektima radio je na aktivnostima edukacije korisnika u vezi s projektnom metodologijom i korištenim alatima.

Jurica Meić konzultant je za računovodstvo i financije, s licencom investicijskog savjetnika i s više od 20 godina radnog iskustva. Sudjelovao je na projektima unaprjeđenja poslovanja u različitim industrijama (komunalne tvrtke, javna uprava, zdravstvo, financije), a posljednje tri godine specijalizira se za provođenje analiza organizacije i procesa pri projektima unaprjeđenja poslovanja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je potrebno prijaviti se online prijavnim obrascem u nastavku teksta.

Prijave se primaju do četvrtka, 12. prosinca.