Vrijeme održavanja: 21.01.2020.

Objavljeno: 19. 12. 2019. , Ažurirano: 17. 01. 2020.

HGK – Županijska komora Osijek organizira radionicu Kreativne industrije i njihova uloga u razvoju kulturnog (kontinentalnog) turizma Osječko-baranjske županije, koja će se održati u utorak, 21. siječnja, u 10.30 u ŽK Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Svrha je radionice uputiti na potencijal koji imaju kreativne industrije i njihov utjecaj na stvaranje turističkih proizvoda i atraktivnost kulturnih institucija.

Radionica je namijenjena turističkim agencijama, turističkim zajednicama, kulturnim institucijama i ostalima u javnom i privatnom turističko-kulturnom sektoru.

Na radionici će biti predstavljeni projekti Osječke tvornice ideja i udruge Kultakt povezani s razvojem kulturnog turizma, Muzej Slavonije Osijek predstavit će međunarodni projekt Viral, dok će o ulozi modernih tehnologija u stvaranju turističkog doživljaja govoriti predstavnici tvrtke Culex d.o.o. iz Osijeka. Turistička zajednica grada Osijeka predstavit će vizualni identitet TZ grada Osijeka Bijelo-plavi grad na Dravi, a Turistička zajednica Osječko-baranjske županije uvest će nas u priču o HeadOnEastu.

Program radionice nalazi se u pratećim dokumentima.

Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku ovog teksta do 20. siječnja.