Vrijeme održavanja: 08.07.2020.

Objavljeno: 26. 06. 2020. , Ažurirano: 08. 07. 2020.

HGK – Županijska komora Osijek, TERA Tehnopolis d.o.o. i EIT Food Hub Hrvatska, organiziraju drugi EIT Food Big Brand Bootcamp koji će se održati u srijedu, 8. srpnja, od 8.30 do 16.30, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Program EIT Food vodeća je i najveća inicijativa za inovacije u području poljoprivredno-prehrambenog sektora. Ova inicijativa povezuje poduzetnike, sveučilišta i istraživačke centre u Europi te potiče poduzetništvo i inovacije, a cilj joj je učiniti prehrambeni sustav održivijim, zdravijim i pouzdanijim.

Bootcamp je edukativna radionica koja će se usredotočiti na poboljšanje različitih aspekata poslovanja u fazi predinkubacije i inkubacije.

Mentori su stručnjaci iz različitih područja relevantnih za razvoj konkurentnog i održivog poslovanja u proizvodnji hrane, kao što su:

  • Inovativni proizvodi i segmentacija tržišta
  • Financiranje i prodor na tržište
  • Internetska trgovina i marketing
  • Grafički dizajn
  • Prezentacijske vještine
  • Tehnologija hrane itd.

Uz rješavanje ključnih problema u poslovanju, ciljevi su ovog događaja podizanje svijesti o EIT Food programu, pratećim aktivnostima i izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a posebice o definiranju mogućnosti suradnje među relevantnim nacionalnim sudionicima.

Prijavite se na radionicu i prihvatite priliku za savjetovanje sa stručnjacima iz različitih područja interesa te za širenje mreže kontakata i pronalaženje novih poslovnih partnera za suradnju.

Prijaviti se možete OVDJE najkasnije do 6. srpnja.

Detaljan program događaja nalazi se OVDJE.