Objavljeno: 08. 04. 2019. , Ažurirano: 08. 04. 2019.


Uspješno završila još jedna edukacija u sklopu projekta Partner Net 2 Podrškom i partnerstvom do zapošljavanja

Završio je i drugi dio edukacije, pojačana PHP i Magento edukacija, koja se održavala u sklopu projekta Partner Net 2 Podrškom i partnerstvom do zapošljavanja. Polaznici ove edukacije bili su polaznici prethodne PHP Akademije (konkretno najuspješnijih šest polaznika) također održane u sklopu projekta Partner Net 2, koju su pohađale 23 nezaposlene osobe. 

U tvrtki Inchoo d.o.o., izvoditelja edukacije, 4. travnja šest je polaznika PHP i Magento edukacije prezentiralo svoje projekte kao završni dio edukacije koja je trajala mjesec dana, a polaznici su pod vodstvom mentora četiri tjedna radili u punom radnom vremenu i tako stjecali praktična znanja i kompetencije u korištenju PHP programskog jezika i korištenja Magento platforme.

Prezentacije projekata na završnici PHP i Magendo edukacije; Izvor: HGK

Nakon prezentacije projekata, svim polaznicima edukacije podijeljene su potvrde o sudjelovanju.

Projekt Partner Net 2 Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja financira se iz Europskoga socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014./2020. / Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja. Nositelj projekta je Javna uprava Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, a partneri na projektu su Centar za poduzetništvo Osijek, HGK – Županijska komora Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek.

Sudionici PHP i Magento edukacije u sklopu projekta Partner net 2
Izvor: HGK