Vrijeme održavanja: 06.03.2020. - 08.03.2020.

ŽK Osijek organizira izlaganje hrvatskih tvrtki na 27. Osječkom proljetnom sajmu od 6. do 8. ožujka, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku. 

Pozivamo tvrtke koje su zainteresirane za izlaganje na zajedničkom prostoru na sajmu da popune anketni obrazac u nastavku teksta. S koliko će udjela HGK sufinancirati izlaganje bit će poznato nakon prikupljanja i obrade prijava zainteresiranih tvrtki.

Na sajmu će se izlagati proizvedeni sjemenski i sadni materijal, proizvodi ratarstva, povrtlarstva, ekološke poljoprivrede, hortikulture, voćarstva, šumarstva, strojevi i oprema za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, oprema za pčelarstvo, kemija u poljoprivredi, prehrambeni proizvodi i ostalo. Uz predstavljanje roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, sajam je i prigoda za predstavljanje i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih skupina, tematskih asocijacija i udruga.

Opširnije o sajmu možete pronaći na stranici www.os-sajam.hr.

Rok za ispunjavanje ankete je 15. veljače, do 15 sati, a kontakt-osoba u ŽK Osijek Jelena Radić, kojoj se možete obratiti na broj telefona 031/223 821 ili e-mail: jradic@hgk.hr