Objavljeno: 04. 02. 2020. , Ažurirano: 05. 02. 2020.

Vrijeme održavanja: 04.02.2020.


Krapinsko-zagorska županija potpisala je 4. veljače sa Županijskom komorom Krapina 150 tisuća kuna vrijedan ugovor o sufinanciranju promocije poduzetnika s područja Županije u 2020. godini.

Ugovor su potpisali krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i predsjednik HGK – ŽK Krapina Josip Grilec. Sredstva su osigurana u proračunu Krapinsko-zagorske županije, a bit će korištena za promociju i sudjelovanje gospodarstvenika na različitim događanjima u zemlji i inozemstvu.

"Županija nastavlja i ove godine s dobrom mjerom sufinanciranja promocije gospodarstva putem županijske gospodarske komore, koja također svojim sredstvima potiče poduzetnike da sudjeluju na sajmovima. Prije svega, potičemo sve one koji nemaju dovoljno vlastitih sredstava ili one koji su neodlučni", rekao je Grilec.

Župan Željko Kolar pohvalio je dobru suradnju s komorom te dodao: "Prošla je godina bila rekordna po ukupnom prihodu i dobiti i imamo ono što ima rijetko tko u Hrvatskoj – kontinuirani rast gospodarstva od druge polovine 2013. godine. Nakon Zagrebačke županije, na našem se području otvorilo najviše radnih mjesta na 100 tisuća stanovnika – od 2014. do danas otvoreno je 5019 novih radnih mjesta".