Objavljeno: 01. 07. 2016. , Ažurirano: 03. 10. 2016.

Ciljevi projekta


Cilj izrade Kataloga je objedinjavanje cjelokupne ponude građevinske i popratne industrije Krapinsko-zagorske županije odnosno djelatnosti izgradnje i opremanja objekata.


Katalog "Od temelja do krova", zajednički su izradile Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Krapinsko – zagorska županija i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije. Navedene institucije u izradu kataloga uključile su se sa ciljem kvalitetnog i zajedničkog objavljivanja i promoviranja te međusobnog povezivanja i suradnje svih obrtnika i poduzetnika sektora graditeljstva Krapinsko-zagorske županije.

Katalog sadrži 132 stranice, formata A4, u kojem je prezentirano 34 tvrtke i 82 obrta. Svaka tvrtka i obrt prezentirana je na jednoj stranici na tri jezika: hrvatskom, engleskom i njemačkom. Na njima stoji kratak opis proizvođača i njihove djelatnosti, kontakt podaci te fotografije koje slikovito opisuju njihovu djelatnost. Katalog je tiskan u nakladi od 2.250 komada.

Dio tiskanih Kataloga biti će podijeljen prezentiranim tvrtkama, dok će najveći dio biti namijenjen promociji na domaćim i inozemnim sajmovima. Katalog je dostupan i u digitalnom obliku u nastavku teksta. Prema potrebi moguć je i tisak dodatne naklade.

Katalog Od temelja do krova možete pruzeti putem sljedećeg linka: https://drive.google.com/file/d/0B9zTyRTEbMVqSXdBWHRCUUtyZzA/view?usp=sharing