Objavljeno: 01. 07. 2016. , Ažurirano: 03. 10. 2016.

HGK ŽK Krapina je na inicijativu svojih članica, u suradnji sa Obrtničkom komorom KZŽ i Krapinsko zagorskom županijom, izradila Katalog proizvođača metaloprerađivačke industrije Krapinsko-zagorske županije.

Cilj izrade je unaprjeđenje postojećeg stanja odnosno promocija prezentiranih tvrtki i obrta, ali i cjelokupnog metaloprerađivačkog sektora. Katalog je izrađen i u cilju ostvarivanja mogućnosti međusobnog povezivanja i suradnje. Predstavlja novi oblik promocije ponude i kvalitete koju kroz svoje proizvode zagorski metaloprerađivači nude tržištu.

Proizvodnja metala, gotovih metalnih proizvoda te strojeva i opreme djelatnosti su koje obuhvaća metaloprerađivačka industrija Krapinsko-zagorske županije. Najvećim dijelom radi se o nekolicini velikih te većem broju malih i srednjih poduzeća. Proizvodni program metaloprerađivačke industrije Krapinsko-zagorske županije vrlo je raznolik i može ispuniti sve potrebe potencijalnih kupaca i partnera.

Katalog sadrži 100 stranica, formata A4, u kojem je prezentirano 25 tvrtki i 15 obrta. Svaka tvrtka i obrt prezentirana je na 2 stranice i tri jezika: hrvatski, engleski i njemački. Na njima stoji kratak opis proizvođača i njihove djelatnosti, kontakt podaci i 6 fotografija koje slikovito opisuju njihovu djelatnost. Katalog je tiskan u nakladi od 1.500 komada. Financiranje i izradu osigurala je HGK ŽK Krapina sa projektnim partnerima.

Dio tiskanih Kataloga biti će podijeljen prezentiranim tvrtkama, dok će najveći dio biti namijenjen promociji na domaćim i inozemnim sajmovima. Katalog je dostupan i u digitalnom obliku u nastavku teksta. Prema potrebi moguć je i tisak dodatne naklade.

Katalog metaloprerađivačke industrije Krapinsko-zagorske županije možete pruzeti putem sljedećeg linka: https://docs.google.com/file/d/0ByRUs3b-qTvyLVg5MlBhcGtvWVk/edit?usp=sharing