Vrijeme održavanja: 06.09.2018. - 08.09.2018.

Sajam

Objavljeno: 26. 06. 2018. , Ažurirano: 29. 06. 2018.

HGK – Županijska komora Krapina u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije i Gradom Krapina organizira tradicionalni međunarodni gospodarski sajam 26. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2018, koji će se održati od 6. do 8. rujna. 

Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta RH.

Gospodarski sajam Zagorski gospodarski zbor predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije i susjednih regija i zemalja. Iz godine u godinu nastojimo na što kvalitetniji način predstaviti svoj gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju hrvatskoga gospodarstva.

Sajam će se održati na više od 5000 m² zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, u drvenim izložbenim kućicama na Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda. U 2017. godini na njemu je izlagalo 270 izlagača iz Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Sajam je prodajni, a sudjelovanje za tvrtke besplatno. Izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetitelji mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama. Za vrijeme sajma održavaju se okrugli stolovi s aktualnim temama iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetitelji sajma mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina, uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program. Medijski partner sajma je Radio Kaj d. o. o. Zagreb.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Austrija, a županija partner je Vukovarsko-srijemska županija.

Više informacija o sajmu možete pronaći na službenoj stranici Zagorskog gospodarskog zbora www.zgz.hr, s koje možete poslati i prijavu za sudjelovanje.

Veselimo se vašem dolasku te vas pozivamo da nam se pridružite u Krapini od 6. do 8. rujna te svojim proizvodima i  uslugama upotpunite ponudu gospodarstva Krapinsko-zagorske županije!!!