Objavljeno: 18. 06. 2019. , Ažurirano: 19. 06. 2019.

Vrijeme održavanja: 06.07.2019.


Ovogodišnja 15. manifestacija Dan povrća Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 6. srpnja, na Zrinskom trgu, uz gradski park u Koprivnici. Organizator manifestacije je Koprivničko-križevačka županija, a suorganozatori su PORA Razvojna agencija, Grad Koprivnica, Hrvatsko agronomsko društvo, Podravka i ŽK Koprivnica.

Stručna predavanja za proizvođače povrća održat će se u ŽK Koprivnica u jutarnjim satima prije otvorenja izložbenog dijela manifestacije, u 8 sati i 30 minuta. 

Teme stručnih predavanja odnosit će se na probleme i izazove s kojima se povrćari susreću u svom radu te na nove mjere Koprivničko-križevačke županije kojima se subvencionira proizvodnja povrća, a bit će predstavljen i program obrazovanja za povrćare Srednje gospodarske škole Križevci.

Koprivničko-križevačka županija osigurala je besplatni izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala, stoga pozivamo sve zainteresirane proizvođače da se prijave za sudjelovanje na 15. Danu povrća u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije, na adresi A. Nemčića 5, Koprivnica, tel.: 048/658-135, 048/658-138, e-adresa: zdenka.maric@kckzz.hr.