Vrijeme održavanja: 08.09.2021.

Objavljeno: 26. 08. 2021. , Ažurirano: 08. 09. 2021.

Besplatno predstavljanje projekta „100 Pametnih tvornica“ za poduzetnike iz Koprivničko-križevačke županije održat će se u srijedu, 8. rujna, u  10 sati u ŽK Koprivnica.

Projekt "100 Pametnih tvornica" pokrenut je s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica u Republici Hrvatskoj te kako bi se tvrtkama ponudilo rješenje za bržu, jednostavniju i efikasniju transformaciju.

Pokretač projekta „100 Pametnih tvornica“ je tvrtka Culmena, koja posluje od 2004. godine, fokusirana je na proizvodna poduzeća, a nudi usluge iz područja Leana, Digitalizacije i Greena.

Culmenu će na predstavljanju podržati partneri na Projektu, specijalizirani za područja: IOT, Umjetna inteligencija, 5G, Robotika, Planiranje proizvodnje, Cyber-security, ERP, Obnovljivi izvori energije, Cirkularna ekonomija, Arhitektura i EU fondovi.

Na predstavljanju projekta  „100 Pametnih tvornica“ bit će riječi o tome kako se provodi projekt, tko može sudjelovati u projektu, koji su ciljevi, vremenski okvir projekta, mogućnosti financiranja i ostali detalji.

Više o projektu „100 Pametnih tvornica“ možete pročitati u priloženom dokumentu te na Culmeninoj web stranici i LinkedIN profilu.

Očekivano trajanje predstavljanja je tri sata.

Molimo sve zainteresirane da  prijave svoje sudjelovanje putem on line prijavnice u nastavku najkasnije do utorka, 7. rujna, u 12 sati.