Vrijeme održavanja: 19.09.2019.

Objavljeno: 20. 09. 2019. , Ažurirano: 20. 09. 2019.

Davor Bilman, uspješan poslovni savjetnik, javnosti poznatiji kao učitelj plesa i član žirija popularnih natjecanja Supertalent i Ples sa zvijezdama, održao je predavanje Skener osobnosti u sklopu mini konferencije o ženskom poduzetništvo održane u četvrtak, 19. rujna u ŽK Koprivnica.

Bilman je po struci ekonomist s više od 20 godina rada u prodaji u čemu dulje od 15 godina djeluje kao trener, kroz čije je radionice prošlo više od 500 tvrtki i 10.000 polaznika. U karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Kako je moguće da se s nekim osobama izvrsno slažemo, a s drugima ne možemo pronaći zajednički jezik? Odgovor je u našoj osobnosti. Uz Bilmanovo predavanje poduzetnice iz Koprivničko-križevačke županije mogle su pobliže upoznati svoju osobnost, osvijestiti kako se ona nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te kako je iskoristiti za unaprjeđenje poslovnih i privatnih odnosa kako bi postale još uspješnije. Predavanje je publici približilo četiri tipa osobnosti i njihove karakteristike, koji tip posla odgovara pojedinom tipu osobnosti i kako ih voditi.

Mini konferencija o ženskom poduzetništvu održana je u sklopu projekta u sklopu projekta Partnerstvo za sve 2, financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

 Logaci svih partnera - Partnerstvo za sve 2.png