Objavljeno: 09. 11. 2021. , Ažurirano: 09. 11. 2021.


Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja pozivaju vas da sudjelujete u ciklusu edukacija kojima je cilj educirati ugostitelje, djelatnike u ugostiteljstvu i poduzetnike koji vode ugostiteljski objekt, a sve kako bi očuvali i ojačali kapacitete radne snage.

Kvalificirana i kvalitetna radna snaga od presudne je važnosti u svim djelatnostima, a posebno je to vidljivo kod uslužnih djelatnosti poput ugostiteljstva. Posebno u kontekstu činjenice da je Hrvatska zemlja u kojoj turizam generira veliki broj zaposlenih te se ulaganje u djelatnike u konačnici reflektira i na kvalitetu usluge koja se nudi domaćim i stranim gostima.

Ciklus se sastoji od 10 edukacija s različitim temama vezanim za ugostiteljstvo, a održavat će se u županijskim komorama HGK ove i sljedeće godine.

Prva u nizu edukacija, Kako ubrzati i olakšati svakodnevnu komunikaciju i poslovanje korištenjem digitalnih tehnologija održava se u Županijskoj komori Pula u petak, 12. studenoga, u 12 sati. Polaznici će se upoznati s tim što je to cloud (ili računarstvo u oblaku), kako koristiti MS Teams i Microsoft 365 kroz jednostavne primjere ubrzanja i olakšanja svakodnevnog rada.

Predviđeno trajanje edukacije je 60 minuta, nakon čega slijede odgovori na pitanja. Predavači na radionici su Ivan Hendija i David Ivan Oštrić iz tvrtke IDE3 koja se bavi izradom IT rješenja i poslovnih aplikacija po mjeri korisnika.

Više informacija o samoj edukaciji i prijavi dostupno je na linku Edukacija za ugostitelje Pula

Do kraja godine očekuju vas još dvije edukacije: Praksa vođenja robno-materijalnog poslovanja koja će se održati u ŽK Čakovec, 24. studenoga, te Franšizno poslovanje u ugostiteljstvu u ŽK Rijeka, 30. studenoga.

Izvor: Pixabay