Objavljeno: 28. 10. 2016. , Ažurirano: 03. 11. 2016.

Vrijeme održavanja: 03.11.2016.


Četvrti Business Cafè Sjeverna Hrvatska održat će se u Čakovcu, 3. studenoga (četvrtak), u 18 sati u Gradskoj kavani Čakovec.

Naziv događanja je Kak’ to Međimurcima uspijeva, a gosti govornici bit će uspješni međimurski poduzetnici koji su napravili iskorak u svom poslovanju, osvajaju inozemna tržišta, dobro posluju te su izvrstan primjer i poticaj poduzetnicima.

Gosti događanja su: vlasnik i direktor Media Softa, uspješne softverske tvrtke iz Čakovca Damir Šafarić, Davor Zidarić iz Centrometala Macinec i Patrik Pintarić iz tvrtke Patrix.

Business Cafè pokrenut je prije šest godina u Zagrebu. Pokrenula ga je poduzetnica i autorica nekoliko poslovnih bestselera Kristina Ercegović. Danas se Business Cafè redovno organizira u 18 gradova u šest država regije. Dosad je održano 90 događanja na kojima je gostovalo više od 350 gostiju poduzetnika, posjetilo ga je više od 10.000 gostiju, a sudionici su sklopili poslove u vrijednosti većoj od deset milijuna eura.

Sam događaj sastoji se od razgovora s uspješnim poduzetnicima te neslužbenog dijela za umrežavanje među sudionicima.

S obzirom na to da je međimurski kraj poznat zahvaljujući brojnim poduzetnicima i marljivosti ljudi, očekuje se izvrstan odaziv i još bolja poticajna poduzetnička atmosfera.

Događaj organizira Androlić konzalting, a karte po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti sustavom Entrio ili slanjem e-poruka sa svojim podacima izravno na androlic@androlic-konzalting.hr.