Vrijeme održavanja: 10.03.2020.

Objavljeno: 21. 02. 2020. , Ažurirano: 24. 02. 2020.

Hrvatska gospodarska komora u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom neživotinjskog podrijetla organizira besplatnu HACCP edukaciju koja će se održati u utorak, 10. ožujka, od 10 do 14 sati u Županijskoj komori Bjelovar, na adresi Petra Preradovića 4/I.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonodavni uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao obvezu prema odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi zakonskoga okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane.

 HACCP edukacija je besplatna, a održat će ju Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti putem online obrasca u nastavku teksta.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.